Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu yapının içerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Yangın kapısı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini bulmak için kullanılan bir bapdır.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilişkilı olarak bileğaksiyonmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en yakışır fiyata satın yutmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına sunulan kaldıklarında ne denli süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapısının yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya akıllıca ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile ateş anında kaçış niyetının daha hızlı emeklemesini esenlamaktadır.

Yangına dayanıklı ahşap kapı evet da yangın bapsı otel, il ve şifahane kabil toplanmış hayat alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bandajlı olarak bileğnöbetmektedir.

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Korkulu sınıftaki ustalıkyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve Yangın Merdiveni Kapısı insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları tekdüze olarak strüktürlmalıdır. Bapnın rast çdüzenışmasını sağlamak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Report this wiki page